Инженеринг

Мониторинг

Хладилни витрини

Хладилни камери

Компресорни централи
и агрегати

Неутрално оборудване

Входно-изходни
системи

Реализирани проекти

Партньори

 

 

За Нас

„ФРИГО НТ” ЕООД предлага цялостни и иновативни решения в сферата на индустриалната и търговска хладилна техника. Компанията е с основен предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на индустриална и търговска хладилна техника. Концепцията на компанията е да предоставя на Клиента висококачествени компоненти и услуги, с цел реализация на високотехнологични, енергийноефективни и надеждни хладилни инсталации.

„ФРИГО НТ” ЕООД предоставя на своите клиенти продукти с доказан произход, произведени  съгласно действащите наредби, изисквания и нормативи на Европейския съюз. Компонентите, използвани за реализация на нашите проекти, са произведени от водещи в световен мащаб компании. Качество и професионализъм са приоритетни за нашата компания.

Широката гама продукти, с която „ФРИГО НТ” ЕООД работи, позволява на компанията да предлага на Клиента най-високо качество на най-атрактивни цени.

С удоволствие ще удоволетворим Вашите най-високи изисквания по отношение на проектиране, монтаж и въвеждане в експлоатация, сервиз и поддръжка или само доставка на компоненти и консултации относно хладилни инсталации, използващи всички познати хладилни агенти – Фреон, Амоняк (R717) или Въглероден двуокис (СО2).

Очакваме Вашите запитвания за оферти и/или технически и технологични решения, на които ще отговорим в най-кратки срокове, в съответствие с Вашите потребности и изисквания. За допълнителна информация или в случай на възникнали въпроси сме на Ваше разположение.